Terug naar de tijdlijn

Jubileum agenda

Een jubileumjaar als dit, dat moet gevierd worden! Dat doen we graag met jou op onderstaande momenten. Is het event of feestje al geweest? Niet getreurd; gelukkig hebben we de foto's nog!

Evenement is geweest

Héél oud & nieuw borrel

INTERN
Op donderdagmiddag 11 januari luiden we het nieuwe jaar in met een Héél oud & nieuw borrel. Een mooi moment om samen met je collega's te proosten op dit bijzondere jubileumjaar.

Bekijk hier de foto's →
7 maart 2024

Activiteitenavond

INTERN
Op naar Mout voor wat leven in de brouwerij! Wat we daar gaan doen?! Activiteiten! Maar we zeggen nog niet hoe laat je thuis bent ;)

Bekijk hier de foto's →
14 maart 2024

Kenniscongres Bouwen aan het betere

EXTERN
Hoe bouwen we toekomstbestendig? En wat geven we de volgende generaties eigenlijk mee? Precies dát gaan we samen met onze vaste klanten en relaties onderzoeken tijdens kenniscongres Bouwen aan het Betere. Je mag hier verwachten: verschillende experts van binnen én buiten ons vakgebied, een volledig verzorgde middag inclusief 'walking dinner'. En dat alles onder de bezielende leiding van de altijd scherpe Dolf Jansen.

Bekijk hier de aftermovie! →
22 juni 2024

Aalberts Familiedag

INTERN
Het is een lange traditie die dit jaar een echt bijzonder tintje krijgt: de Aalberts Familiedag. De locatie verklappen we nog even niet, maar je kunt rekenen op de bekende gezelligheid, in de watten gelegd worden met eten en drinken en meer dan genoeg speelruimte voor de toekomstige generaties!

5 juli 2024

Tour d' Aalberts

INTERN
In dit feestelijke jaar willen we iets teruggeven aan de maatschappij. Daarom organiseren we op vrijdag 5 juli een sponsorfietstocht voor het goede doel, ter ere van ons 350-jarig jubileum: Tour d’ Aalberts.

18 juli 2024

Zomerborrel

INTERN
Soms moet je terugblikken over 350 jaar, soms is het afgelopen half jaar ook genoeg om te bespreken. En dat doen we ook dit jubileumjaar gewoon lekker bij de zomerborrel. Leuke mensen, mooi weer en zin in de bouwvak!

13-14 september 2024

Aalberts Jubileumevent

INTERN
Terug van de zomer en klaar voor een tripje? Ook dit jaar gaan we met elkaar op pad. Het weekend staat bol van de gezellige activiteiten, lekker eten en drinken én feest! Waar we naartoe gaan? Dat blijft normaal al een geheim, maar gezien het huidige plan helemaal!

17 oktober 2024

Jubileumfeest relaties

EXTERN
Lees je dit alles en denk je als externe "zeg wanneer ga ik mee feesten?" Nou, in oktober! Speciaal voor onze klanten en relaties organiseren we in Loosdrecht een jubileumfeest. Tijd om het jaar met elkaar door te nemen, de banden aan te halen en te genieten van leuke gasten, goede muziek en -hoe kan het ook anders- lekker eten!

23 november 2024

Sinterklaasfeest

INTERN
Sinterklaas is oud, maar nog niet zo oud als Aalberts. Toch is hij al zo'n 300 jaar een graag geziene gast in Loosdrecht. Gelukkig heeft de oude baas ook voor 2024 een bezoekje toegezegd!

19 december 2024

Kerstborrel

INTERN
Voor we gaan genieten van een welverdiende - daar gaan we voor het gemak alvast vanuit - kerstvakantie sluiten we dit bijzondere jaar samen af met een gezellige kerstborrel, jubileumstyle!